The Addams Family

 

Het bestuur van Muziektheater Servus Almelo heeft besloten de jubileumvoorstelling van ‘The Addams Family’ die gepland was voor juni 2021, af te gelasten. Martin Kroeskop, voorzitter: ‘Het is een bittere pil, zeker na een jaar van wel meer teleurstellingen, maar voor de vereniging is dit nu de minst slechte keuze.’

 

 

Over deze musical

De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde, de bloedmooie Morticia, hun ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley, Oom Fester, Oma en butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin uit een keurig dorp! Ze deelt het geheim alleen met haar vader Gomez, die nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

 

De muzikale komedie THE ADDAMS FAMILY is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa, die onder andere ook het script, muziek en teksten voor de Drama Desk prijswinnende musical The Wild Party schreef. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de meermaals bekroonde Broadway musical Jersey Boys. Marschall Brickman won in 2012 vijf Tony Awards.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op onze social media kanalen.

Rolverdeling

Hoofdcast:
Gomez Jan Marten de Jong
Morticia Marianne Karnaat-Scholte
Fester Ronald Veurink
Wednesday Roos Hondebrink
Lucas Ingmar Marsman
Pugsley Joris Masselink
Nuria Ramirez-ter Haar
Oma Marijke Beuvink
Annelies Marit van Popering
Maarten

Sieb de Boer

Lurch

Ruben Oude Voshaar

Overige rollen:
Conquistador Ron Haselbekke
Holenmens Hans Bijker
Boerin Angelique Nijenkamp
Soldaat Hans van Dael
Courtesan Arniëlle Mulder
Gambler Jan Bladder
Saloon Girl Marisca Palma
Steward Edwin Bollerman
Bruid Ardie Emons-van den Elzen
Puritein Carolien Groenink
Flapper John Meuleman
Kind 1 Taro Zwak
Kind 2 Tim Pannekoek

 

Artistieke leiding

Muzikale leiding Erwin Strikker (musical)
Leo Bekendam (classic)
Frauke Langbein (junior)
Regie Joran Schuijn (regisseur)
Timo Klein Nulent (technische assistentie)
Choreografie Bianca Seinen
Productieleiding Jacqueline Meuleman