Stelt u zich eens voor; ergens in een stad (het zou Almelo kunnen zijn) staat een café, sinds jaren een trefpunt voor mensen van verschillende aard. Mensen die niet alleen gezelligheid en warmte zoeken, hun vreugde en verdriet willen delen, maar ook even de sleur van elke dag willen ontvluchten. Men zoekt elkaar tijdens gesprekken en onder het genot van een drankje. Er klinkt muziek, er wordt gezongen, er wordt gedanst. Op zoek naar de ander zoekt men zichzelf en wat het leven te bieden heeft. Er bloeien liefdes en er sterven illusies.

Totdat er buiten op straat een ongeluk gebeurt!
De wereld komt binnen, de rust wordt verstoord en de stilte doorbroken. Andere, vreemde gasten nemen plaats in het zo rustige café. Vreemde geluiden klinken en er ontstaan nieuwe, onverwachte situaties. Toch is één ding dat blijft. Er is één ding dat zich niet zal laten verdrijven wat er ook gebeurt: Ondanks alles klinkt de muziek, wordt er gezongen, wordt er  gedanst in La Taverna Musica.

Leef mee met dit spannende en fascinerende verhaal over haat, liefde, vriendschap en loyaliteit. Het prachtige decor in de kapel van Theater Hof 88 maakt dat je je daadwerkelijk in de Notre Dame waant. Kijk en luister naar zang, dans en meeslepende muziek, maar bovenal: geniet!