Deze wervelende musical speelt zich af in het nachtleven van het Parijse Montmartre, eind negentiende eeuw. 
Als de arme maar getalenteerde Britse schrijver Christian zijn geluk gaat zoeken in Parijs, bezoekt hij het legendarische en extravagante cabaret “Moulin Rouge”. Hij raakt tot over zijn oren verliefd op de mooie courtisane Satine. Zijn grote rivaal is echter de Duke (tevens geldschieter voor het theaterstuk waarin ze speelt). Beide mannen strijden om de liefde van Satine, die eindigt tijdens een melodramatische finale. 
De French Can Can sleept het publiek mee in een wereld van vermaak en spektakel, van dans en muziek. Het romantische liefdeslied Come What May laat een onvergetelijke indruk achter! 
De muziek in deze jukeboxmusical bestaat voornamelijk uit losse bewerkingen van hedendaagse klassiekers, o.a. Lady Marmelade (la Belle), Your Song (Elton John), Like a Virgin (Madonna), The Show Must Go On (Queen).

Leef mee met dit spannende en fascinerende verhaal over haat, liefde, vriendschap en loyaliteit. Het prachtige decor in de kapel van Theater Hof 88 maakt dat je je daadwerkelijk in de Notre Dame waant. Kijk en luister naar zang, dans en meeslepende muziek, maar bovenal: geniet!