Onze ‘volwassen’ afdelingen zijn weer met de fysieke repetities bij verenigingsgebouw ‘De Klankkast’ gestart. Vanaf 5 juni zijn de coronaregels versoepeld waardoor zingen weer mogelijk is, vanaf 26 juni kan dit ook weer binnen. Voor repetities moeten leden zich aanmelden. Heb je zin om te zingen en wil je een keer met ons meedoen? Dat kan weer! Laat het ons weten! (zie formulier onder het kopje ‘contact’).

Sinds december 2020 zijn wij vanwege de coronamaatregelen gestopt met fysieke repetities in ‘De Klankkast’. Alle afdelingen waren sindsdien iedere week online aan het zingen.

Sinds mei 2021 zijn de kinderen van Servus Junior weer aan het repeteren in het verenigingsgebouw. Vanwege alle maatregelen en beperkingen kon dit voor de ‘volwassen’ afdelingen van Servus niet. Nu de maatregelen iets versoepeld zijn, zijn ook Servus Musical en Servus Classic vanaf 5 juni weer aan de slag in en bij de Klankkast. Vanzelfsprekend houden we ons hierbij aan alle geldende richtlijnen.

Servus Musical gaat verder met de voorbereidingen voor het optreden eind oktober 2021 in Theater Hof ’88, Servus Classic gaat bezig met het optreden in oktober 2021 samen met Ton Sur Ton uit Enschede