We hebben een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter. De nieuwe leden Martin Kroeskop (voorzitter) en Jan Marten de Jong vormen nu samen met Lillian Bal, Jan Bladder, Ineke Blom, Henny van Marle en Marga Meulenbeld het bestuur.

Net als veel andere verenigingen konden de leden van Muziektheater Servus Almelo de afgelopen tijd niet bij elkaar komen. Ook de geplande Algemene Ledenvergadering (ALV) kon om Coronaredenen geen doorgang vinden. In plaats daarvan besloot het Dagelijks Bestuur tot een digitale ledenraadpleging. Leden hebben hierbij een nieuw bestuur met een nieuwe voorzitter gekozen.

Martin Kroeskop (63) volgt John Meuleman op als voorzitter van de vereniging. Kroeskop is een ervaren verenigingsman en actief Almeloër. Hij is onder andere 26 jaar voorzitter van gymnastiekvereniging Triade Almelo en sinds 2012 secretaris van de stichting Almelo Events waar hij eindverantwoordelijk is voor Koningsdag, het Havenfestival en de Sinterklaasintocht in de stad.

Naast Martin Kroeskop neemt Jan Marten de Jong als nieuw lid zitting in het bestuur. De Jong (44) is zeven jaar Servussiaan, voorzitter van de PR Commissie en was mede-initiatiefnemer en organisator van theaterspektakel ‘Het Verzet Kraakt’ in 2017.