Sponsoring

Muziektheater Servus telt ± 100 leden. De vereniging heeft z’n sporen ruim verdiend en mag zich verheugen op een groot aantal trouwe volgers en fans. De theaterproducties van Servus zijn divers, gewaagd en verfrissend. Servus zoekt de publiciteit en treedt jaarlijks meerdere malen op in theaters, bij bedrijven of op locatie. Hierbij worden grote uitdagingen niet uit de weg worden gegaan, zoals ‘Romeo&Julia’ in een leegstaande bedrijfshal op het Indiëterrein in Almelo; ‘In De Ban Van Elisabeth’, een unieke productie gebaseerd op de laatste ter dood veroordeelde in Almelo en ‘Laterna Magica’, een muzikale reis door de operettewereld. Tevens heeft Servus de productie ‘Over de Brug’, opgevoerd, in samenwerking met Harmonie Sint Jan uit Wierden, waarin de relatie tussen Almelo en Wierden door de jaren heen aan de hand van historische gebeurtenissen beeldend en muzikaal op de planken werd gebracht. En zoals alle producties in de laatste jaren was ook deze door eigen leden bedacht en uitgevoerd.
Bij onze productie ‘Quasimodo’, was ook niets te gek en werd de kapel van Hof 88 omgebouwd tot Notre Dame in Parijs. Onze laatste productie ‘de Foute Musical’ is geheel door eigen leden geschreven.
Daarnaast voert Servus bij een groot aantal gerenommeerde bedrijven een Sinterklaasmusical op en deelt cadeautjes uit voor kinderen van de medewerkers.
Muziektheater Servus is van vele markten thuis en heeft een vaste plek verworven binnen Almelo. Vooral het totaaltheater spreekt daarbij aan. Dat bleef niet onopgemerkt, want in september 2016 mocht Servus uit handen van de Stichting Stadsfonds de oeuvreprijs van de gemeente Almelo in ontvangst nemen.
En daar is Servus bijzonder trots op!  

Sponsorpakketten

Voor € 250,- bieden wij:
– Sponsorvermelding met logo op onze website;
– Halve pagina full colour in het programmaboekje (oplage ca. 800 stuks);
– Twee vrijkaarten voor de voorstelling;

Een hoger bedrag is uiteraard ook mogelijk; dan krijgt u daarvoor meer vrijkaarten en een hele pagina in ons programmaboekje.
Wilt u liever adverteren? Dat kan natuurlijk ook.

Wij plaatsen uw advertentie in ons programmaboekje tegen de volgende tarieven:
– Een halve pagina full colour voor € 85,- of een hele pagina full colour voor € 150,-

Mocht u interesse hebben of nadere toelichting wensen, neem dan contact met ons op, via….

Wij komen graag bij u langs om in uw eigen tijd de diverse mogelijkheden te bespreken.

Bankrekening

NL56RABO0102102120, ter name van Servus